Wat wij doen

Binnen het marktsegment Industry services kennen we verschillende businessunits waaronder de machineonderhoud en machinebouw.

 

Machineonderhoud
De markt die de maak -en voedingsindustrie vertegenwoordigd is door innovatie constant in beweging. De implementatie van modificaties voor bijvoorbeeld een langere levensduur van een machine, lagere storingsgevoeligheid of een hogere productiviteit dienen zonder verstoringen te worden ingepast binnen het huidige proces van onze opdrachtgevers. Preventief onderhoud dient te worden aangescherpt en te worden afgestemd op de risico’s die uitval met zich mee brengt. Door jarenlange kennis en ervaring van onze experts zijn wij in staat resultaat te boeken op het vlak van kwaliteit, veiligheid en output wat uiteindelijk leidt tot substantiële kostenbesparing voor de lange termijn.

spie3

Onze aanpak kenmerkt zich door analyse van het proces door het verzamelen van o.a. data en de vraagstelling wat de inhoud is van de onderhoudswerkzaamheden zoals: de inrichting hiervan, hoe worden ze opgevolgd en zijn ze geborgd. Dit resulteert in een specifiek meetbaar en tijdsgebonden onderhoudsjaarplan. In dit plan wordt ook gekeken naar de optimale inzetbaarheid van de mens versus productiemiddelen bij veranderende omstandigheden. Hierdoor krijgt onderhoud een andere dementie.

Spie4

Ons dienstenpakket is gericht op een aanpak voor de lange termijn.
Denk hierbij aan:

  • Flexibel vakmanschap: technische experts op alle onderdelen ter ondersteuning van uw eigen TD,
  • Contract onderhoud: uitvoering en begeleiding van onderhoud volgens een individueel ontworpen plan van aanpak,
  • Projecten: expertise in onderhoudstops, machineverplaatsingen, revisies, modificaties en retrofits,
  • Maintenance Intelligence: signaleren, registreren, analyseren en optimaliseren van productieprocessen
  • SPIE Academy: het opleiden en door ontwikkelen van zowel onze eigen medewerkers als die van onze opdrachtgevers.

______________________________

Machinebouw
De business unit Planatec is sinds 2001 gespecialiseerd in machinebouw in de breedste zin van het woord. Wij zijn niet alleen specialist in het inschakelen van de juiste,
vakbekwame en flexibele technici maar bedienen onze opdrachtgevers ook van deskundig en reëel advies inzake capaciteitsplanning. Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter onze succesvolle bedrijfsvoering. SPIE Planatec is een mensgerichte organisatie die is gebouwd op basis van vertrouwen en loyaliteit. Begrippen als eerlijkheid, draagvlak, acceptatie en respect voor onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel.

spie3

Met ruim 250 collega’s verrichten we dagelijks diverse montagewerkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkunde, elektronica en mechatronica bij een verscheidenheid aan klanten in de machinebouw. Dit kan het assembleren van mechanische modules zijn die daarna samengebouwd worden tot een werkend geheel, maar ook het bekabelen van machines of het bouwen van de besturingen onder regie van onze klant. Onze opdrachtgevers bevinden zich op verschillende locaties in jouw regio.

Afwisseling
Om kwaliteit te leveren, hebben we enthousiaste mensen met een technische achtergrond nodig die zich betrokken voelen bij onze organisatie en die houden van afwisseling in de werkomgeving. De diversiteit aan machines is groot. Denk hierbij aan verpakkingsmachines, vullijnen, high-tech industrie, tabaksindustrie en warehousing-systemen.
Het snel kunnen schakelen en het willen meedenken met de klant is een vereiste.

Ontwikkeling
Wij geven jou graag de kans je te ontwikkelen. Daarom besteden we veel aandacht aan scholing, persoonlijke ontwikkeling en prettige arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers.

 

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert